DİYARBAKIR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Yılı Lojman Müracaatları

Müdürlüğümüze ait olan toplam 168 lojman dairesi bulunmaktadır. Bu lojmanların tahsis ile ilgili iş ve işlemler ilgi (a)  Yönetmelik ve İlgi (b ve c) genelgelerde belirtilen esaslara göre yapılmaktadır. İlgi (a) Yönetmeliğinin 14. Maddesinde her yılın ocak ayında müracaatların yapılması hükmü getirilmiştir. Lojmanlara müracaat etmek isteyenlerin 01-31 Ocak 2019 tarihleri arasında ekte belirtilen lojman tahsis talep beyannamesi ile birlikte aşağıda belirtilen belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat edeceklerin 2019 yılını kapsayan ve gün, ay yıl olarak hizmet süresini gösteren hizmet cetvelini hazırlamaları gerekmektedir. Lojmanlara müracaat edenler semtlere göre bir tercih yapmak zorundadırlar. Semtlere göre Şehitlik, İç Ofis ve Köseoğlu lojmanlarıdır. Birden fazla semt tercih edenler puanlama sırasında değerlendirilmeye alınmayacaktır. Lojmanda birlikte oturacakları aile fertlerine ilişkin MEBBİS’ ten bakmakla yükümlü olduğu kişilerin listesi, kimlik fotokopisi, gayrimenkulünün olmadığını beyan edenlerin ise Merkezdeki  4 İlçe Tapu Sicil Müdürlüklerinden yazı almaları gerekmektedir.

Müracaat edenlerin başvuru formlarını en geç 31/01/2019 tarihine kadar Müdürlüğümüz Lojman Şubesine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Her ne sebepten olursa olsun geciken evraklar işleme alınmayacaktır.

Konunun tüm personele imza karşılığında duyurulmasını, ekteki Kamu Konutları Tahsis Talep  Beyannamesinin çoğaltılarak isteyenlere verilmesi hususunda;

Gereğini rica ederim.

Adnan HURATA       
Vali a.             
İl Milli Eğitim  Müdür Yrd.

EK:

- İl MEM Resmi Yazısı
- Müracaat Formu

Fırat Mahallesi 597. Sokak No 4 Kayapınar / DİYARBAKIR - 0412 322 2100 / 0412 322 2200 / Sanal Santral 84122100 / 84122200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.