DİYARBAKIR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Mesajı

Sevgili Öğrenciler;

Bugün yarıyıldaki çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Bir dönem boyunca yeni bilgi ve becerilerle birçok şey öğrendiniz. Bu dönemin sonunda iyice dinlenmenizi ve bunun yanında bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. İkinci yarıyılda daha çok çalışıp daha başarılı olacağınıza inanıyor, hepinize şimdiden başarılar diliyorum.

Değerli Veliler;

Bir dönem boyunca sizler de öğrencilerinizle beraber yoruldunuz, sevindiniz ve üzüldünüz. Çocuklarınızın iyi yetişmesi için elinizden gelen her türlü fedakârlığı göstermektesiniz. Yaptığınız bu fedakârlıklar karşısında çocuklarınızın başarılı olmasını istemeniz gayet normaldir. Ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Çocuklarınızın karneleri nasıl olursa olsun, sizlerin desteğine, güvenine ve şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu unutmayınız. Çocuklarımızın karnelerinden bizler de eksikliklerimizi çıkarıp telafi etmeliyiz. Yarıyıl tatili boyunca çocuklarımızın faydalı zamanlar geçirmeleri için onlara yardımcı olunuz. Sizlerin hep yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor ve tatil döneminde çocuklarımızla birlikte sağlıklı, mutlu günler geçirmenizi diliyorum.

Değerleri Öğretmen Arkadaşlarım;

Birinci Dönem boyunca göstermiş oldunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bir dönem boyunca öğrencilerimize iyiyi, doğruyu öğretmeye çalıştınız. İkinci yarıyılda da aynı heyecanla çalışacağınıza inancım tamdır. İlimizin Eğitim-Öğretim başarısının artması sizlerin sayesinde mümkün olabilecektir. Biliniz ki bizler sizin hep yanınızda olmaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin, değerli velilerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı ara tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum.

Adnan HURATA     
İl Milli Eğitim Müdürü

Fırat Mahallesi 597. Sokak No 4 Kayapınar / DİYARBAKIR - 0412 322 2100 / 0412 322 2200 / Sanal Santral 84122100 / 84122200

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.